Akupunktúrás Piercing

Blog & Újdonságok

Pixabay/Pexels

Anyagcsere piercing az egészséges emésztésért

Az anyagcsere az életfontosságú folyamatok összessége, éppen ezért az anyagcserezavar, illetve bármilyen hiba vagy rendellenesség ebben a folyamatban, különféle egészségügyi problémákat okozhat, az enyhétől az egészen súlyosig terjedően. A folyamat helyreállításához sok esetben olyan gyógyszereket írnak fel, melyek segítenek a helyes működésben. Azonban létezik egy másik, egy alternatív megoldás is, ez pedig nem más, mint az anyagcsere piercing használata. 

Tovább olvasom >
Andrea Piacquadio/Pexels

A pajzsmirigy piercing jótékony hatása: segít beindítani a változást

A pajzsmirigy piercing képes felvenni a harcot a pajzsmirigy alul működéssel és felülműködéssel szemben is. Éppen ezért, amennyiben a pajzsmirigy problémák valamelyikében szenvedsz érdemes lehet kipróbálnod az adott módszert, mely abszolút mentes mindenféle hormontól. Éppen ezért sokak számára jelenthet megoldást ez az alternatív gyógymód. 

Tovább olvasom >
Pixabay

Migrén piercing a kínzó fejfájás ellen: jobb megoldás, mint a gyógyszerek?

Rengeteg ember szenved a kínzó fejfájástól, mely szűnni nem akar, és voltaképpen képes a mindennapi életünket megkeseríteni. Azonban van egy jó hírünk, ugyanis van egy alternatív gyógymód, mely könnyedén nyújthat megoldást, erre az igazán zavaró problémára, ez pedig nem más, mint a migrén piercing, amely képes javítani a közérzetünket, és számos esetben meg is szűnteti a fejfájást. 

Tovább olvasom >

Időpontfoglalás helyszíneink egyikén

Kérjük, hogy foglalj időpontot helyszíneink egyikén, hogy segíteni tudjunk az elképzeléseid megvalósításában.

Szakképzett és tapasztalt munkatársunk mindenben a segítségedre fog állni.